Udestuen.dk er et familieejet firma med mere end 30 års erfaring indenfor enfamiliehuse, tilbygninger, tagdækninger, vinduer, døre, udestuer, glasbygninger, orangerier, karnapper og renoveringer af huse m.m. Det er blevet til flere tusinde byggerier i såvel Danmark, Tyskland og Norge.

I de sidste 15 år har vi især specialiseret os indenfor udestuer, vinterhaver, tilbygninger, glas/aluminium bygninger, vinduer, døre og renovering. Det er blevet til adskillige bygninger placeret over hele Danmark.

En af vores helt klare styrker ligger indenfor glas/aluminiums bygninger, hvilket gør os til de førende indenfor denne branche. Men også når det gælder udestuer i plast er vi leveringsdygtige og har bl.a. udviklet vores helt egen Modul2000, med en konkurrencedygtig pris og høj kvalitet.

Vi producerer på egen fabrik i Danmark, hvilket gør det muligt at bygge efter mål og opfylde ønsker som "ud af pakken" løsninger ikke kan.
Arbejdet udføres af egne håndværker og vi står altid klar med gode råd og idéer til netop dit projekt.

Kontakt os allerede i dag for et uforbindende tilbud og møde. Vores konsulent kommer gerne forbi og får en snak om netop jeres drømmeprojekt.

 

 

SCROLL TO TOP